Fotografiranje

Cena: 0,00 €

Fotografiranje za dokumente in E-fotograf

fotografiranje za dokumenteOd PON. do PET. med 8:00 in 18:00 uro in v SOB. med 9:00 in 13:00 uro.
Naročanje ni potrebno!


Potrebujete fotografijo za potni list, osebni dokument, vozniško dovoljenje ali klubsko izkaznico, ...? V naših prostorih vas studijsko fotografiramo, izdelamo fotografije, ki ustrezajo vsem pravilom, ki jih zahteva uporaba uradne fotografije. 

Opis izdelave potrdila e-Fotograf

  1. Fotografiramo vas ali vaše otroke (fotografiramo tudi dojenčke) za dokumente.
  2. Vašo fotografijo računalniško obdelamo in naložimo v register fotografij.
  3. Natisnemo e-Fotograf potrdilo. 
  4. S prejetim potrdilom na upravni enoti uredite dokumente (potni list, osebni dokument, vozniško dovoljenje, slovenska viza).

PREDNOST e-Fotograf potrdila je v tem, da odpade skeniranje in preverjanje fotografije s strani referenta, kjer bi se lahko zgodilo, da vam bodo fotografijo zaradi neustreznosti zavrnili in boste morali ponovno na fotografiranje. Fotografija v registru ostane 1 leto in jo lahko kadarkoli uporabite še za drug osebni dokument.

Ker se zavedamo, da fotografiranje za dokumente pogosto vključuje določen rok oddaje, se za termin tovrstnega fotografiranja ni potrebno naročati. Fotografijo vam na željo pripravimo v 20 minutah.Družinsko fotografiranje

fotografiranje rojstni dan

Poskrbite, da vaši najlepši spomini ne izginejo v pozabo. Svež in moderen pristop k fotografiji ter velika mera fleksibilnosti so lastnosti, ki nas ločijo od povprečja. Vi poskrbite za dobro voljo, mi pa vam zagotovimo izjemne fotografije vašega dojenčka, otroka, nosečnice ali cele družine.


Naj vam posebni trenutki rojstev, nosečnosti in odraščanja še bolj ostanejo v spominu.

Rezervirajte svoj termin na tel. št. 02/ 320 5 442 ali e-mail info@fototocka.si

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?